Pehrsson: ma ei tea, kus väravad on

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tõdes pärast kohtumist, et mäng algas meie jaoks halvasti. Siiski suudeti teisel poolajal oma mängu parandada.

«Mängu algus oli meie jaoks raske. Esimese 15 minuti järel võisime tõdeda, et alustasime halvasti, kuid siiski ei laksnud me endale väravat lüüa. Siis läks aga veidike aega mööda ja vastased asusid ikkagi 1:0 juhtima,» rääkis Pehrsson. «Teisel poolajal suutsime ka ise rohkem palliga mängida ja olime mängus sees.»

See oli Eesti koondise jaoks neljas valikmäng järjest, kus ei suudetud väravat lüüa. «Ei tea, kus väravad on,» tõdes Pehrsson. «Kindlasti ei saa tulla siia domineerima. Üritasime mängida kontrarünnakute ja standardolukordade peale. Rünnates ei ole võimalik meil nii tugevat meeskonda murda. Tuleb kaitses hästi mängida ja oodata oma võimalust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles