Klavan: uut formatsiooni 100 protsenti ellu ei viinud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondis mängis EM-valikmängus Šveitsi vastu kolme keskkaitsjaga. Kolmese liini keskmise mehena mänginud koondise kapteni Ragnar Klavani sõnul kõike soovitut veel ellu viia ei õnnestunud. Klavani paremal käel tegutses Enar Jääger ja vasakul Karol Mets.

«Uut formatsiooni 100 protsenti ellu viia ei suutnud. Eriti jääb kripeldama teine värav, kus vajusime kaitseliiniga liiga alla. Veel on asju mida selles formatsioonis timmida. Isiklikult tundsin end selles positsioonis hästi,» rääkis Klavan.

Samas tõdes kapten, et koondises on uusi asju ikka keerulisem tööle saada, kuna koondis viibib koos alati lühikest aega. «Isegi Augsburgis ütleb peatreener, et mõni asi ei tule veel üldse soovitult välja. Koondises on vähe aega, et asju kiiresti funktsioneerima saada. Tegime asju hästi, kuid mõned asjad veel ei toiminud.»

Kokkuvõttes Klavan suurt kriitikat teha ei soovinud. «Kellelegi ei saa midagi ette heita. Klassivahe oligi 3:0. Siit on vaja edasi liikuda,» tõdes Klavan pärast kohtumist. «Neil on väga ühtlane koondis ja siis veel trumpäss Xhedran Shaqiri.»

Vaata videointervjuust, mida Klavan veel rääkis:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles