Halb uudis Oklahomale: Durant läheb taas operatsioonile, hooaeg lõppenud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant.
Kevin Durant. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA kuulis halba uudist Oklahoma City Thunderi meeskond - nende liider Kevin Durant peab minema jalalõikusele ja sel hooajal enam väljakule ei tule.

Parem jalg on Durantile juba mõnda aega probleeme valmistanud ning enne hooaja algust käis ta seetõttu esimesel lõikusel. Sellele järgnes veebruaris teine operatsioon ja nüüd kolmaski, sest põletik jalas ei ole taandunud. Arstide teatel paranes viies metatarsaalluu Duranti jalas tükk aega loodetud tempos, nüüd on aga paranemisprotsess peatunud ning seetõttu peab Thunderi täht uuesti noa alla minema.

Durant viskas eelmisel hooajal keskmisel 32 punkti mängus ja valiti liiga parimaks mängijaks. Play-off-koha nimel alles tulist heitlust pidav Thunder on saanud tänavusel põhiturniiril 41 võitu ja 31 kaotust, nende edu lähima jälitaja Phoenix Sunsi ees on kolmevõiduline. Lisaks Durantile jäi Thunder hiljuti ilma ka Serge Ibakast, kes käis põlveoperatsioonil. Samuti on sel hooajal tervisega probleeme olnud meeskonna teisel superstaaril Russell Westbrookil, kes pidi hooaja algul 14 mängu käelõikuse tõttu vahele jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles