Malaisia viimane vabatreening: Rosberg edestas Hamiltoni, Räikkönen kolmas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja Malaisia etapi viimasel vabatreeningul Sepangi ringrajal näitas nädalavahetuse seni parimat aega Mercedesel sõitev Nico Rosberg.

Tiimikaaslane Lewis Hamilton kaotas talle 0,184 sekundiga. Kolmanda aja sõitis välja Kimi Räikkönen Ferraril, jäädes Rosbergile alla 0,555 sekundiga. Vaid 21 tuhandiksekundi jagu oli Räikkönenist aeglasem teine Ferrari sõitja Sebastian Vettel. Järgnesid Williamsi sõitjad Felipe Massa ja Valtteri Bottas.

Seitsmes oli Daniel Ricciardo Red Bullil. McLareni sõitjad Fernando Alonso ja Jenson Button hõivasid vastavalt 15. ja 18. koha. Kaks viimast olid sarnaselt eelmistele vabatreeningutele taas Manor Marussia autod, kuid seekord jäi nii Will Stevensi kui ka Roberto Merhi aeg Rosbergi omaga võrreldes üle lubatud 107% piiri. Kui sama peaks korduma kvalifikatsioonis, ei pääse kumbki Manor pühapäeval starti.

Malaisia GP kvalifikatsioon sõidetakse täna Eesti aja järgi kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles