Schumacherite perekond pääses napilt Germanwingsi katastroofist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Schumacher
Rolf Schumacher Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri kasuvend Sebastian Stahl oli teisipäeval Alpides alla kukkunud Germanwingsi lennu 9525 reisjate nimekirjas. 36-aastane mees tunnistas Saksamaa meediale, et tal oli tohtutult õnne, kuna pääses lennult vaid juhuse tõttu.

Kereautode sarjas võidusõitmisega tegelenud Stahl viibis Barcelonas fotosessioonil. «Jah, ma olen elus,» vastas Stahl Berliner Kurieri ajakirjaniku küsimusele. «Hullumeelne, kui palju sõpru ja tuttavaid mult seda viimaste tundide jooksul küsinud on.»

Ta jätkas: «Mul oli tohutult õnne. Tulin tagasi 24 tundi varem sama Germanwingsi lennukiga. Kuna pühapäeval sadas vihma, siis arutasime fotosessiooni pikendamist ühe päeva võrra. Seega oleksin sellisel juhul olnud alla kukkunud lennuki paradal. Lendasime päev varem üle samade mägede.»

Sebastian Stahli ema on abielus Michael Schumacheri isa Rolf Schumacheriga.

Germanwingsi lennuk kukkus alla teisipäeval Prantsusmaa Alpides. Hiljem selgus, et lennuki kaaspiloot Andreas Lubitz lukustas end üksinda kokpitti ning läks vabasurma, tappes ka 149 kaasreisjat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles