Soome korvpallitähe uues lepingus on NBA klausel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petteri Koponen.
Petteri Koponen. Foto: SCANPIX

Soome korvpallikoondise liider Petteri Koponen allkirjastas Venemaa suurklubi Moskva Himkiga lepingupikenduse, mille järgi mängib mees klubis veel kaks hooaega. Infot kinnitas ka Himki koduleht.

2012. aastast Himkis pallinud 26-aastane tagamees valiti NBA draftis juba 2007. aastal 30. valikuna ning tema mängijaõiguseid omab hetkel Dallas Mavericks. Koponeni kolmeaastane leping Himkiga hakkas aga sel kevadel lõppema ning tema tulevikku seostati peamiselt NBAga, vahendab basket.ee.

Itaalia korvpalliportaali Sportando andmetel on uues lepingus sees klausel, mis lubab soomlasel võimaluse korral NBAsse siirduda.

«Himki võttis lepingupikenduse teemaks juba eelmisel suvel ning viimase kahe nädala jooksul on asjad kiiresti arenema hakanud,» sõnas Koponen Soome korvpalliliidule tehtud avalduses. «Himki tahtis selgelt mind oma ridades hoida ka tulevikus ning leidsime üsna kiiresti üksteisemõistmise. Enesetunne on tõeliselt hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles