Eestlased püsisid Tallinn Openi avapäeval tugevas konkurentsis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Open.
Tallinn Open. Foto: Tairo Lutter

Euroopa suurima noorte maadlusvõistluse Tallinn Open 2015 avapäeval, 28. märtsil kogusid Kreeka-Rooma maadluses riikide arvestuses kõige rohkem esikohti Venemaa noormaadlejad – kümme kuldmedalit.  Eestlased püsisid kuue esikoha võiduga tugevas konkurentsis.

Eesti noortekoondise peatreener Ivar Kotkas on järelkasvu tulemustega rahul, kuna konkurents on rahvusvahelisel tasandil tihe ja see turniir on kindlasti nii kadettidele kui juunioritele hea proovikivi lähenevateks Eesti meistrivõistlusteks.

Võistlused avanud kultuuriminister Urve Tiiduse sõnul on käesoleva võistluse põhjal näha, et maadlus kui spordiala Eestis toimib ja selle populaarsus aina kasvab.

Pühapäeval selgitatakse välja parimad vaba- ja naistemaadluses. Võistlus algab kell 10.00 ja finaalid toimuvad orienteeruvalt kell 15.00.

Tallinn Open 2015 turniiril võistleb medalite nimel naiste-, vaba- ja Kreeka-Rooma maadluses kokku ligi 1600 noort maadlejat 17 eri riigist. Võistlustel osalevad kuue- kuni 20-aastased noored maadlejad üle kogu maailma.

Tallinn Open maadlusvõistlus kuulub võistlustesarja European Youth Wrestling Series ning seda korraldatakse juba 27. korda Eesti kuulsaima maadleja ja olümpiavõitja Kristjan Palusalu mälestuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles