Kalev/Cramo tagamees kandideerib Ühisliiga kuu parima auhinnale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Machado (palliga).
Scott Machado (palliga). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna märtsis VTB Ühisliigas kolme võiduni juhtinud tagamängija Scott Machado kandideerib kuu parima mängija auhinnale.

Machado mängis Kalev/Cramo võidumängudes Loimaa Bisonsi, Volgogradi Krasnõi Oktjabri ja Nymburki vastu olulist rolli ning kogus keskmiselt 16 punkti, 5,7 lauapalli, 10,7 korvisöötu ja efektiivsusteguri 25,7, vahendas ERR Sport.

Veel on kuu parima hääletusel üles antud Jerry Johnson (Astana), Nando de Colo (Moskva CSKA), Petteri Koponen (Himki), Rob Lowery (Riia VEF), Kyle Landry (Zeniit), Ivan Maras (Tsmoki-Minsk), Artjom Parahhovski (Nižni Novgorod), Krunoslav Simon (Lokomotiv-Kuban) ja Courtney Fortson (Avtodor).

Kalev/Cramo mängijatest on sel hooajal varem kuu parima auhinnale kandideerinud Frank Elegar (oktoobris ja veebruaris) ning Rolands Freimanis (detsembris).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles