Itaalia jalgpallikoondise peatreener saab tapmisähvardusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Conte.
Antonio Conte. Foto: SCANPIX

Juventuse jalgpallimeeskonna fännid süüdistavad Itaalia rahvuskoondise peatreener Antonio Contet tema treeningmeetodites, mis nende arvates tõi kaasa Claudio Marchisio tõsise vigastuse, mis seab ohtu poolkaitsja edasise hooaja, vahendas Soccernet.ee.

«Ma nägin teda (Contet) häirituna täna hommikul. Pärast eilset juhtumit sai ta mitmeid tapmisähvardusi interneti vahendusel,» kommenteeris Itaalia jalgpalliliidu president Carlo Tavecchio Radio Raile.

«Marchisio vigastus oli absurdne ning seletamatu. Ta vigastas end ise, kui tegi ilma pallita soojendusjooksu,» sõnas Conte ise.

Kuigi algselt arvati, et Marchisio hooaeg on tõepoolest lõppenud, siis täpsustatud uuringud näitasid, et asi siiski nii hull ei ole ning meest võib platsil juba üsna pea näha. Conte aga kaalub ähvarduste tõttu koondise eesotsast lahkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles