Eesti sulgpallurid said EMil alagrupis teise koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Sille Annuk

Juunioride Euroopa Meistrivõistluste võistkondlikul turniiril tõusis Eesti sulgpallivõistkond oma alagrupis teisele kohale.

Eile õhtul alistati viimases mängus Kreeka võistkond 5:0. Sale-Liis Teesalu ja Mihkel Laanes tõid võidupunktid üksikmängudes. Teesalu koos Kati-Kreet Marraniga ja Laanes koos Mario Saunperega olid kreeklastest üle paarismängudes ning Marran ja Saunpere segapaarismängus. Kõik mängud võideti kindlalt kahes geimis.

Eesti alagrupis võitis kõik kohtumised Holland ja sai edasi veerandfinaali, kus mängib turniiril esimesena asetatud Taani koondisega. Eesti, Soome ja Šveitsi vahel, kes kogusid alagrupis kõik kaks võitu ja kaks kaotust, sai otsustavaks kohtumistes võidetud mängude arv. See näitaja oli kõige parem Eestil, kes oli 4:1 võitnud Soomet ja 2:3 alla jäänud Šveitsile ning see andis Eestile alagrupis teise koha.

Juunioride EM võistkonna võistluse kokkuvõttes jäi Eesti 34 riigi konkurentsis jagama 9-16. kohta.

Esmaspäeval selgub võistkondlik Euroopa meister ja ühtlasi alustavad noored sulgpallurid võistlust individuaalsetele meistritiitlitele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles