Mercedese tiimi juht: Vetteli võit oli meie jaoks vajalik äratus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Täna Malaisias sõidetud vormel-1 sarja etapil võidutses Ferrariga sõitev Sebastian Vettel ning mullu hooaega valitsenud Mercedese sõitjad hõivasid poodiumil teise ja kolmanda koha. Mercedese tiimi juht Toto Wolff tunnistas, et ilmselt oli Vetteli võit nende tiimi jaoks vajalik äratus.

Vettel tegi Mercedese meestest ühe boksipeatuse vähem ja sõitis end hooaja teisel etapil võitjaks, tema selja taga finišeerisid Lewis Hamilton ja Nico Rosberg. Kui mullu valitsesid hooaega just kaks viimatinimetatud sõitjat ehk Mercedesed, siis tänavu võib konkurents meistritiitlile tulla tihedam ja Mercedese meeskonna juht Toto Wolff tunnistas, et mõneti on hea, et keegi neile juba varakult kandadele astus.

«Ei saa eeldada, et jäädki igavesti sõite võitma. Võib-olla oli see just see äratuskõne, mida me vajasime,» tunnistas Wolff. «See oli Sebastianilt väga hea autoga väga hea sõit. Ta võitis sõidu ja on tõsine meistritiitlijahtija, seega peame ise veel rohkem keskenduma,» lisas Wolff.

Tänase järel on sõitjate arvestust juhtimas Hamilton, kellel on 43 punkti. Vettelil on teisena koos 40 ja Rosbergil kolmandana 33 punkti. Järgmine etapp sõidetakse 10.-12. aprillil Hiinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles