Ralf Tribuntsov krooniti NCAA meistriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov.
Ralf Tribuntsov. Foto: Liis Treimann

Lõuna-California ülikooli (USC) eest ujuv Ralf Tribuntsov krooniti viimasel päeval 4x100 jardi vabalt teateujumises USA üliõpilasmeistriks.

Hommikuses eelujumises sai USC parima asetuse läbides 400 jardi vabalt nelja peale ajaga 2.48.24. Tribuntsov näitas kolmandas vahetuses head minekut, olles enda võistkonna kiireim ajaga 41.82. Finaal oli ülimalt tasavägine, kus võitlus käis North-Carolina ülikooliga. Tribuntsov ujus taas kolmandat vahetust ujudes ülivõimsa vaheaja – 41.64. USC võistkond kuhu peale Tribuntsovi kuulusid veel Cristian Quintero, Santo Condorelli ja Dylan Carter võitsid NCAA meistritiitli uue kooli rekordiga 2.47.06. Nendele järgnesid North-Carolina ülikool (2.47.14) ja California (2.48.15), vahendas Eesti Ujumisliidu Facebooki leht.

Individuaalselt oli Tribuntsovil viimasel päeval kavas 100 jardi vabaltujumine. Seal pidi ta siiski piirduma eelujumisega. „Tribu“ läbis 4 pikkust ajaga 42.89. Isiklik rekord on 2 nädalat tagasi püstitatud 42.66. Konkurents on sellel võistlusel nii tihe, et eelujumises lahutas 1. kohta ja 29. kohta vaid üks sekund.

Üldkokkuvõttes võttis USC kõrge 4. koha. Meistriks krooniti Texas 528 punktiga. Neljandast kohast kõrgem võitis USC viimati 1990 aastal, kui nad olid kolmandad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles