Selveril ja TTÜ-l on selg vastu seina

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulk ründamas.
Hindrek Pulk ründamas. Foto: Tairo Lutter

VÕRKPALL. Eesti meistrivõistluste finalistid võivad selguda juba selle nädala alguses, sest Tartu Bigbank ja Pärnu Võrkpalliklubi on kolme võiduni peetavaid seeriaid 2:0 juhtimas.

Hooaja teises pooles heasse hoogu läinud Tartu sai eile 3:1 võidu TTÜ üle. TTÜ peatreener Janis Sirelpuu võttis juba kohtumise alguses pingile libero Madis Pärteli, kes avamängus oli servi vastuvõtuga suures hädas. Teine libero Alari Saar ei teinud kaasa A-klassi mängude tõttu ja libero kohuseid täitis eile nurgaründaja Kristjan Jürima. «Mingi haigusevimm, Madis tundis end halvasti ja otsustasime Jürimad kasutada,» sõnas Sirelpuu.

Kokkuvõttes oldi vastuvõtuga taas raskustes (40 protsenti, Tartu sama näitaja oli 62), avageim kindlalt Tartule 25:16, teine 26:24. Kolmanda geimi suutis Tallinna meeskond enda kasuks pöörata numbritega 25:19, ent järgmine kuulus taas kindlalt Tartule (25:18).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles