Karikafinaali kaotanud Üllar Kerde: Dinamo jaoks oli hõbe hea tulemus

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde
Üllar Kerde Foto: Toomas Huik

Üllar Kerde juhendatav Moskva Dinamo korvpallimeeskond kaotas Venemaa karikavõistluste finaalis Novosibirskile 78:81. Kerde ei soovinud aga mängijatele midagi ette heita.

«Meie noore meeskonna jaoks oli karikavõistluste hõbemedal hea tulemus, peaaegu maksimum. Oleme neid korra Superliiga raames võitnud, aga kaks korda järjest oli seda võõral väljakul raske teha, sest Novosibirsk on liiga tugev meeskond,» rääkis Kerde Dinamo kodulehe vahendusel.

«Tegime lõpus paar eksimust. Juhtisime peaaegu kogu matši, aga kahjuks pole me sellega harjunud. Meil polnud piisavalt enesekindlust. Lisaks arvan, et finaali mõjutas eilne poolfinaal (Dinamo võitis Samara Krasnõje Krõljat kahe lisaaja järel 86:82 - toim), mis röövis mängijatelt energiat. Ma arvan, et see oli hea kogemus, oleme teinud sammu edasi ja liigume õiges suunas,» lisas Kerde.

Sten-Timmu Sokk Dinamo ridades kaasa ei teinud, kuna karikasarjas said osaleda vaid venelased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles