Piiroja videointervjuus: õnneks on koondise arst kõvasti arstikotti täiendanud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme Islandi vastu oma lahkumismängu pidav Raio Piiroja tunnistas tänasel pressikonverentsil, et üldine vorm on tal hea, kuid viimane jalgpallimäng leidis tema jaoks aset 2013. aasta lõpus ja seega pole mänguvorm just parim.

«Füüsiline vorm on hea. Nii mõnelegi mehele teen silmad ette, jalgpallivormiga on aga vähe teistmoodi. Eile tegime ühe trenni ja täna teise. Siis läheb mänguks,» sõnas Piiroja.

Kui senises viimases jalgpallimängus pidi Piiroja väljakult lahkuma traumaga, siis homse mängu eel ta vigastust ei karda. «Õnneks on Kaspar (koondise arst Kaspar Rõivassepp) valmis. Ta on vahepeal kõvasti arstikotti täiendanud. Teipi ja valuvaigisteid ja kõike oli,» viskas Piiroja nalja. «Praegu on tervisega hästi. Toimin suurepäraselt rahvasportlasena.»

Piiroja viskas ka nalja, et homseks mänguks saab ta peatreenerilt mänguaega 10 minutit, aga värava löömise puhul saab ta kümme minutit juurde. Võimalik värava tähistaminegi on tal välja mõeldud. « Ma teen nagu viskan õnge vette ja te kõik (koondisekaaslased) vibelete seal platsil. Õhtul harjutame,» vastas Piiroja lühidalt koondise ründaja Henri Anieri küsimusele, et kuidas Piiroja kavatseb väravat tähistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles