Klavan: minu silmis on Piiroja maailma parim õhuvõitleja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondises Raio Piirojalt kapteniameti üle võtnud Ragnar Klavan tunnistas, et tal on veidike isegi hea meel, et Piiroja läheb homses mängus väljakule ründajana.

«Kui kuulsin, et viimati mängis Türgi vastu (aastal 2013), siis on hea meel,» viskas Klavan nalja.  «Raioga on palju koos mängitud ja häid mänge mängitud. Seega on kahju, et ei saa viimast mängu koos (keskkaitses) pidada.»

«Raio roll üldse Eesti jalgpallile on suur. Homme on Eesti jalgpalli ühe legendi ärasaatmine. Tema poolt antav on meeletu ning samuti need emotsioonid, mis temast välja tulevad. Loodetavasti tuleb homme neid emotsioone juurde,» lisas Klavan.

Koondises Piiroja kõrval varasemalt äärekaitses tegutsenud Klavan tunnistas, et kogenumalt võitluskaaslaselt on tal veel palju õppida.

«Minul isiklikult on veel Raiolt palju õppida. Eriti õhuvõitluses. Minu silmis on ta maailma parim õhuvõitleja. Homme saab seda veel vaadata, aga edaspidi vaatame Youtube’ist,» tõdes koondise kapten. «Raio annab kõiki asju tehes endast maksimumi. Vahet ei ole kas ta mängib jalgpalli, püüab kala või suusatab. Selliseid inimesi ei ole palju, kes seda suudavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles