McLareni tiimi juht lükkas ümber kuulujutud tülist Alonsoga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (ESP) McLaren with the drivers as the grid observes the national anthem.
Malaysian Grand Prix, Sunday 29th March 2015. Sepang, Kuala Lumpur, Malaysia.
Fernando Alonso (ESP) McLaren with the drivers as the grid observes the national anthem. Malaysian Grand Prix, Sunday 29th March 2015. Sepang, Kuala Lumpur, Malaysia. Foto: James Moy/James Moy Photography/Press Association Images

F1 sarjas on uut hooaega alustanud raskelt McLaren-Honda meeskond ning on hakanud levima spekulatsioonid, et tiim ei saa üleliia hästi läbi sellest aastast liitunud hispaanlase Fernando Alonsoga. McLareni meeskonna juht Ron Dennis lükkas sellised jutud aga ümber ja kinnitas, et nende läbisaamine Alonsoga on endiselt hea.

Kuulujutud Alonso ja McLareni võimalikust tülist hakkasid levima möödunud nädala lõpus, kui hooajaeelse avarii tõttu avaetapi vahele jätnud Alonso oli Malaisias sõidetud hooaja teisel GP-l kohal ja kommenteeris pressikonverentsil oma salapärase õnnetuse tagamaid. Kahekordne maailmameister teatas, et kindlasti ei saanud tema avarii põhjuseks olla tugev tuul, kuigi McLareni meeskonna esindajad olid varasemalt just selle põhjuse ametliku versioonina välja käinud. Kuna Alonso astus oma teadaandega justkui meeskonnaga vastuolusse, hakkasid levima kuulujutud, et hispaanlane on tiimiga tülis ja tegutseb oma tahtmise järgi.

Meeskonna juhi Ron Dennise sõnul ei vasta aga sellised jutud tõele. «Meeskonna ja Fernando vahel ei ole mingeid probleeme,» teatas Dennis. «Tema esitas oma mälestused õnnetusest, meie andsime välja enda andmed, mis puudutasid seda õnnetust, ja see ongi kõik. Meil on kõik korras,» lisas Dennis.

Alonso oli eile küll Malaisias stardis, kuid jättis võistluse pooleli ning sama oli sunnitud tegema ka teine McLareni sõitja Jenson Button.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles