Avo Keel: seeria kõige lihtsam mäng

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad.
Pärnu mängijad. Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli Eesti meistriliiga poolfinaalis alistas Pärnu Võrkpalliklubi 3:0 Tallinna Selveri, sai kolmanda võidu ja läks kindla 3:0 eduga finaali.

«Seeria kõige lihtsam mäng. Viimases geimis küll eksisime liiga palju servil, ent ka vastane tegi sama. Samas tasemelt oli see mõlema meeskonna jaoks seeria kõige kehvem mäng,» sõnas Pärnu juhendaja Avo Keel.

«Meie rünnak vastuvõtust ehk need korrad, mil serv on hästi käes ja sidemängija saab hästi tõsta, oli 71 protsenti nende 30 vastu. See näitaja oli kogu seerias hea,» ütles Keel ja lisas, et eufooriaks pole finaali eel siiski põhjust ja parandamisruumi jagub.

Kui pärast viiegeimiliseks läinud teist kohtumist sõnas Selveri juhendaja Rainer Vassiljev, et mehed olid motiveeritud ja tahtmist täis, siis kolmandas kohtumises lagunes mäng igalt poolt. Kahvatult esines diagonaalründaja Lincoln Williams, kelle Vassiljev kolmandas geimis ka puhkama vahetas. Lisaks asendati põhisidemängija Andres Toobal juba teises geimis Ergo Sartakoviga ja tehti ka muid vangerdusi, ent muudatus ei toonud mängu needki. «Lincoln on viimaste nädalate jooksul kaks korda haige olnud ja tänases mängus andis see tunda, mees ei kesta seeriat,» sõnas Vassiljev.

Selveri libero Johan Vahter haigestus eilse mängu eel ja nii täitis tema kohuseid itaallasest nurgaründaja Federico Marretta, kes jalavigastuse tõttu oma positsioonil niikuinii kaasa teha ei saanud.

«Asi on lihtne – kui oma rünnak veab, alt, lagunevad muud asjad samuti. Kui nurgad ja diagonaalid on miinuses, on ka sidemängijatel väga keeruline. Pärnu tegi ka väga hea mängu,» tunnustas Vassiljev vastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles