Vormel-1 meeskonna juhtfiguur vedas kihla konkurendi peale ja võitis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel ja Helmut Marko (paremal).
Sebastian Vettel ja Helmut Marko (paremal). Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 võistkonna tehniline nõustaja Helmut Marko võis Sebastian Vetteli võidu üle Malaisia etapil eriti õnnelik olla, sest see tegi ta umbes 400 euro võrra rikkamaks.

Nimelt pani Marko boksiteel korraldatud kihlveos panuse sellele, et talvel Red Bullist Ferrarisse kolinud Vettel võidab etapi. Sport Bildile sõnas Marko, et oli selles äärmiselt kindel. «Teadsin, et Sebastian suudab võita. Juba reedestel vabatreeningutel oli näha, et see juhtub,» kiitis Marko oma ennustajavõimeid.

Red Bull ise oli samal ajal taas hädas jõuallika ja ka piduritega, mistõttu on selge, miks Marko ei panustanud oma tiimi sõitjatele Daniel Ricciardole või Daniil Kvjatile. Austerlane kinnitas, et ei kaotanud mulluse kehvapoolse hooaja järel Vetteli võimetesse usku. «Ega ta siis ühe aastaga ära ei unustanud, kuidas sõita. Ta ei saanud meie mulluse autoga lihtsalt nii sõita nagu ta oleks tahtnud. Võib-olla hakkavad inimesed nüüd lõpuks mõistma, et ta ei tulnud neli korda maailmameistriks sugugi ainult tänu Red Bulli autole,» sõnas Marko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles