Video: Skandaalse eks-NBA korvpalluri Itaalia debüüt lõppes valusa kaotusega

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metta World Peace koos mängupandaga.
Metta World Peace koos mängupandaga. Foto: LUCA BRUNO/AP

15aastat korvpalliliigas NBA-s mänginud ja 2010. aastal Los Angeles Lakersiga meistrisõrmuse saanud Metta World Peace (varem Ron Artest) tegi eile hilisõhtul debüüdi Itaalia kõrgliigas, kui astus väljakule Cantu meeskonna ridades.

Väljakult viskeid vaid 14st 3 tabanud World Peace kogus tänu 8 vabaviskele 16 punkti, aga Cantu kaotas võõrsil Pistoiale lisaajal 87:88. Lisaks jäi 35aastase ja 201 cm pikkuse ääremängija arvele 8 lauapalli ja 1 vaheltlõige. Cantu langes nüüd liigatabelis 10 võidu ja 13 kaotusega 11. kohale.

Sarnaselt hooaja esimesele poolele, kui World Peace tegi kaasa Hiina meistriliigas Sichuan Blue Whales'i ridades, kandis ta särki nimega The Panda's Friend ehk Panda Sõber. NBA karjääri jooksul näitas ekstsentriline World Peace ka enda teist palet, kui oli üks peaosalisi 2004. aasta Indiana Pacersi ja Detroit Pistonsi kohtumise lõpus lahvatanud massikakluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles