Fightland toob publiku ette taas Eesti tipud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fightland toimub juba sel laupäeval.
Fightland toimub juba sel laupäeval. Foto: Fightland

Juba sel laupäeval (4. aprillil) toob Moisar Promotions Eesti publiku ette järjekorras juba kolmanda kõrgetasemelise Fightland ürituse, kui Keila Tervisekeskuse vallutavad Eesti parimad sportlased. Seekordsel üritusel saab näha nii K-1 kui ka profipoksi reeglite järgi toimuvaid matše.

Õhtu tõmbenumbrid:

MARKKO MOISAR vs. DENIS TELITSA [K-1 - 5x3min]

Markko Moisar ja Denis Telitsa vahel toimub juba 3. matš. Kaks eelnevat on peetud maha Eesti suurimal võitlusspordigalal Xplosion, kus esimese matši võitis Telitsa ning revanšmatsi Moisar.

EDVIN ERIK KIBUS vs. ARTIOM KARASIOV [PRO BOXING - 6x3min]

See on Kibuse teine profipoksi matš karjääri jooksul. Oma debüütmatši pidas ta samuti Fightlandil Sten Saksoni vastu, mille ta võitis.

NIKITA MIHHAILOVSKI vs. RAIN KÄRKINEN [K-1 - 3x3min]

Kärikneni ja Mihhailovski vahel saab näha taaskord revanšmatši, sest möödunud Fightlandil kaotas tehnilise nokaudiga matši Mihhalilovski.

Lisaks on üritusel kavas veel kuni 70 kg kaalukategoorias K-1 reeglitega nelja mehe osavõtul toimuv turniir ja ka kuni 76 kg kaalukategoorias profipoksiturniir. Õhtu on vürtsitatud kaunite ringi- ja tantsutüdrukutega ning üllatustega publikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles