Aganitsa ja Teppani koduklubi teenis kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits.
Andri Aganits. Foto: Altotevere Volley

Eesti võrkpallikoondislaste Andri Aganitsa ja Renee Teppani koduklubi Citta di Castello Altotevere läks möödunud nädalavahetusel Itaalia SuperLegas vastamisi turniiritabelis neljandal kohal paikneva Perugia Sir Safety võistkonnaga. Üllatust ei sündinud, kui favoriit Perugia saavutas kodusaalis 3:0 (14, 21, 19) võidu.

Rünnakul 100-protsendiliselt esinenud Aganits realiseeris kõik viis üritust, lisa tuli kolme blokipunkti näol. Teppan alustas esimest geimi põhikoosseisus, kuid sai vaid kaks tõstet, misjärel enam mänguaega ei teeninud, vahendas volley.ee.

«Jäin enda esitusega rahule - korralik mäng rünnakul ja ka blokis. Teise sidemängijaga tunnen ennast rünnakul kindlamalt. Ainuke asi, millega rahule ei saa jääda, on serv - liiga palju vigu (üheksal servil kolm viga - toim.), kuid üldiselt tip-top mäng,» kommenteeris  Aganits enda sooritust.

«Esimeses geimis jäime kohe vastase surve alla, kui Christian Fromm tegi korraliku serviseeria ja hetkega oli seis nende kasuks 13:4. Meie tegime seevastu palju servivigu. Minu arvates andis tunda fakt, et hommikust mängueelset treeningut Perugia saalis me teha ei saanud. Teises ja kolmandas geimis paranes mäng igas elemendis ja olime rohkem mängus sees. Ka kolmandas geimis mängisime kui võrdne võrdsega, kuni läks servima Aleksandar Atanasijevic, kes tegi mitu head servi ja lõpetas mängu ässaga. Kuna tegemist oli derbyga (linnasid eraldab umbes 50 km), siis saalis olid vaid mõned vabad kohad ja elati häälekalt omadele kaasa,» võttis Aganits mängu kokku. 

«Vastane mängis kodusaalis ning sellest tulenevalt oli ka nende serv äärmiselt tugev. Fromm läks mängu alguses servima ja kui ta seeria lõpetas oli seis 13:4. Tema serviseeria sisse mahtusid mõned ässad ning ülejäänud pallid jäid 5-7 meetri peale, kust tuli lahendada raskeid palle. Meie võistkond sai mängu sisse umbes kolmanda geimi keskpaigaks, kuid ka selle geimi lõpetuseks suutis Atanasijevic teha viiese serviseeria ja oligi lõpptulemus 0:3 meie kahjuks. Alustasin mängu põhikosseisus, kuid esimese geimi keskpaigas vahetati mind välja. Sellest vahetusest ei saand aru ei mina, ega ka keegi teine, kuna lühikese ajaga sain proovida vaid kaks rasket palli, mis jäid mängu,» rääkis Teppan viimase kohtumise järel. 

23 vooruga 10 punkti kogunud Altotevere jätkab turniiritabelis kolmeteistkümne võistkonna konkurentsis viimasel kohal. Võimalik on veel püüda 12. võistkonda Milano Revivret, kes on ühe punkti kaugusel. Põhiturniiri viimases voorus läheb Altotevere koduväljakul vastamisi tabeli viienda võistkonna Verona Calzedoniaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles