Ülbitsemist jätkav Ibrahimovic käskis otse-eetris Milani legendil vait jääda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic väravat tähistamas.
Zlatan Ibrahimovic väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Sel suvel FC Barcelona jalgpalliklubist AC Milani siirdunud Rootsi koondise ründaja Zlatan Ibrahimovic pakub Itaalias igapäevaselt kõneainet.

Kui Ibrahimovic lõi enne Meistrite liiga esimese vooru kohtumist treeningul meeskonnakaaslast jalaga selga, siis pärast mängu sattus ta otse-eetris sõnelusse Milani endise treeneri Arrigo Sacchiga, kirjutab Eurosport.

Teatavasti lõi Ibrahimovic Milani esimeses Meistrite liiga mängus kaks väravat ning juhtis Milani Auxerre’i üle 2:0 võidule, kuid Sacchi viskas nalja, et Ibrahimovic poleks oma esimest väravat löönud, kui tal poleks nii suuri jalgu.

«Sacchi peab õppima, millal olla vait. Tundub, et ta on kade, kuna ta räägib liiga palju,» sõnas ibrahimovic. «Ta peaks televisioonis ja ajalehtedes minust vähem rääkima. Kui sulle ei meeldi kuidas ma mängin, siis ära vaata.»

Sacchi, kes oli Mediaset Premiumi saates külaline üritas ennast kaitsta ning sõnas, et tal on õigus oma arvamust viisakalt avaldada.

Ibrahimovic jätkas aga oma rida ning Sacchi sõnas lõpuks: «Õpi natuke kombeid, poiss.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles