Endine vormelisõitja: Rosberg on alustanud hooaega muret tekitavalt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

F1 sarjas mullu napilt meistritiitlist ilma jäänud sakslane Nico Rosberg on endise vormelisõitja David Coulthardi arvates alustanud uut hooaega muret tekitavalt.

Rosberg sai Austraalias sõidetud uue hooaja avaetapil meeskonnakaaslase Lewis Hamiltoni järel teise koha, möödunud nädalavahetusel Malaisias sõidetud GP-l oli sakslane kaasmaalase Sebastian Vetteli ning Hamiltoni järel kolmas. Üldarvestuses hoiab Rosberg samuti Hamiltoni ja Vetteli järel kolmandat kohta, kuid endise F1 sarja sõitja David Coulthardi arvates on sakslasel põhjust muretsemiseks.

«Pärast kahte sõitu ei ole asjad Nico jaoks toimima hakanud,» rääkis Coulthard. «Temalt on tulnud palju vastakaid signaale seoses sellega, et kord ta tahab informatsiooni saada, teinekord ei taha. Me mõtleme Nicost kui rooli taga olevast insenerist, aga praegu tõmbab ta ise oma mainekujundust alla. Melbourne'is rääkis ta, et tahab Briti avalikkuse ja meediaga paremat suhtlust arendada. Just enne võidusõitu on selleks ideaalne aeg, aga kui ma läksin tema mänedžerilt küsima rajaäärset intervjuud, siis ütles Nico ära, sest rääkis RTL-i ehk Saksamaa telekanaliga,» pahandas Coulthard.

Vormel-1 sarja järgmine etapp sõidetakse 12. aprillil Hiinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles