Põhiturniiri võitnud Kehra peatreener play-offidest: seal algab kõik otsast peale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lepp.
Jüri Lepp. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri võitis HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes alistas viimases ehk 21. voorus kodus Põlva Serviti 25:23 (10:13). Võitjate peatreener Jüri Lepp tunnistas, et mängu algus oli tema hoolealustel kehv, kuid õnneks suudeti seis siiski enda kasuks pöörata.

«Alustasime lahjalt, aga parandasime teisel poolajal kaitset. Põhiturniiri võit näitab stabiilsust, kuid play-offis algab kõik algusest,» rääkis Lepp.

Serviti juhendaja Kalmer Musting rääkis vastupidiselt, et tema juhendatavad alustasid hästi, kuid teisel poolajal kadus jõud. «Avapoolajal olime head kaitses ja rünnakul, ent pärast vaheaega vajus meil rünnak ära. Meil oli lõpus võimalus mäng enda kasuks kallutada, kuid me ei suutnud seda ära kasutada. Meil jättis soovida ülekaalu realiseerimine ning seekord said otsustavaks pisiasjad,» nentis Musting.

Põhiturniiri kolmas meeskond Viljandi HC alistas kodus SK Tapa 35:32 (19:14). Võitjatele tõi Robert Lõpp parimana 13 ning kaotajatele Rait Ageni 10 väravat.

Viljandi peatreener Marko Koks tunnistas, et suurt kaalu mängul polnud. «Kuna seis oli selge, siis meie poolt pingevaba mäng. Lisaks sellele oli meil viis mängijat erinevatel põhjustel rivist väljas. Kes oli vigastatud, kes haige, kes vajas puhkust,» selgitas Koks.

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann jäi oma hoolealustega kaotusest hoolimata rahule: «Mulle jättis meie meeskonna tegutsemine hea mulje ning viskasime palju väravaid. Meil on hea materjal ja kui poisid tahavad, siis saame selle põhjalt tulevikus edasi minna.»

Kaks punkti kirjutas turniiritabelisse juurde ka HC Viimsi/Tööriistamarket, kes oli võõrsil 34:26 (20:11) üle Audentesest. Võitjate resultatiivseimaks osutus Rail Ageni 11 ja kaotajatel Kristjan Ojasaar 6 tabamusega.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen kiitis nii oma meeskonna mängijaid kui ka vastaseid. «Saime hea treeningu ja mulle tundub, et seis läheb paremuse suunas. Tunnustan ka vastast, kes ei andnud niisama alla,» rääkis Pinnonen.

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis jäi samuti kohtumisega rahul. «Olen poistega rahul. Oli hea võitluslik mäng ja kui Viimsi lasi ennast lõdvemaks, siis saime ka meie lustida,» teatas Bramanis.

Põhiturniiri lõpptabel 21 vooru järel: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 38, Põlva Serviti 36, Viljandi HC 30, HC Viimsi/Tööriistamarket 26, Valga Käval 11, Aruküla SK 10, Audentes 9, SK Tapa 6 punkti.

Kahe võiduni toimuvates veerandfinaalides kohtuvad Viljandi HC - Aruküla SK ja HC Viimsi/Tööriistamarket - Valga Käval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles