Hispaania jalgpallikoondis kaotas Hollandile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Davy Klaassen.
Davy Klaassen. Foto: SCANPIX

Eile sai järjekordse kaotuse Hollandilt Hispaania jalgpallikoondis, kes ei suutnud sõpruskohtumises MM-i hävingu eest revanši võtta.

Hispaanial oli võimalus Hollandi vastu näidata, et suvisest 1:5 kaotusest on õpitud, kuid Holland lõi juba 13. ja 16. minutil väravad.

Neile Stefan de Vrij ja Davy Klaasseni tabamustele küll lisa ei tulnud, aga Hispaania ise ei suutnud samuti võrku sahisema panna ning sai seega 0:2 kaotuse, vahendab Soccernet.ee.

Mujal tegid Inglismaa ja Itaalia viigi ning Läti suutis võõrsil Ukraina vastu hilisest väravast samuti 1:1 skoori kätte saada. Kõigest mõne päeva eest olid lätlased suutnud viigistada valikmängus Tšehhiga. Õhtu viimases kohtumises sai üllatusega hakkama Roheneemesaarte koondis, kes alistas mitmetele põhimeestele puhkust andnud ja 60. minutil punase teeninud Portugali 2:0.

Vaata kõiki tulemusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles