Tolmoff ja Must mängivad Euroopa karikaetapil Soomes

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International.
Kati Tolmoff Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International. Foto: Liis Treimann

Neljapäeval algab Soomes Vantaas sulgpalli Euroopa karikaetapp, kus osalevad kõik Eesti tippmängijad. Naiste üksikmängus pääses otse põhitabelisse Kati Tolmoff, kellel on maailma edetabelis sel nädalal 73. koht.

Tolmoffi esimene vastane on taanlanna Sandra-Maria Jensen, kes edetabelis on paarkümmend kohta tagapool. Esimese asetusega mängija turniiril on hispaanlanna Beatriz Corrales, kes on maailmaedetabelis 22. astmel. Kui Kati Tolmoff esimese kohtumise võidab, oleks just tema Eesti esireketi eeldatav järgmine vastane.

Teised eestlannad peavad alustama kvalifikatsiooniturniirilt. Laura Vanal on kvalifikatsiooni turniiril viies ja Karoliine Hõimul kuues paigutus. Samuti püüab pääsu põhiturniirile Getter Saar. Kvalifikatsioonist edasipääsejad selguvad neljapäeval.

Raul Must alustab võistlust reedel põhiturniirilt, kus ta kohtub Artem Pochtareviga Ukrainast. Must on maailmaedetabelis 76. kohal ning tema vastane hetkel 103. positsioonil.

Eesti noortekoondise tipud, kes sel hooajal maailmaedetabeli turniiridel ka täiskasvanute konkurentsis häid tulemusi on näidanud, võistlevad samal ajal Poolas juunioride  Euroopa meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles