Müncheni Bayernit tabas hooaja otsustava faasi eel valus tagasilöök

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Alaba on teinud Müncheni Bayerni eest sel hooajal suurepäraseid esitusi, kuid järgmised seitse nädalat ei saa ta meeskonda aidata.
David Alaba on teinud Müncheni Bayerni eest sel hooajal suurepäraseid esitusi, kuid järgmised seitse nädalat ei saa ta meeskonda aidata. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskond andis teada, et nende tiimi üks tähtsamaid mängumehi David Alaba ei saa järgmised seitse nädalat meeskonda aidata.

Alaba vigastas Austria koondise eest mängides põlve ning tänased uuringud näitasid, et mängus Bosnia ja Hertsegoviinaga saadud vigastus on küllaltki tõsine. Antud kohtumises kukkus Ermin Bicakcic Alaba vasaku põlve peale, kirjutab Eurosport.

Seega jääavad Alabal vahele Meistrite liiga veerandfinaalid. Kui Bayern peaks jõudma poolfinaali, siis ka nendeks kohtumisteks ei saa Alaba mängukorda. Alaba vigastas sel hooajal põlve ka novembris Meistrite liiga kohtumises Roma vastu.

«Loomulikult olen ma väga pettunud, kuid loodan hooaja viimasteks kohtumisteks tagasi väljakul olla,» sõnas Alaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles