Veebikülg: arvasime, et Tänaku avarii teeb autoralli maailmas suureks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlaste kuulsaim nali - eelmise aasta äpardusele viidates saabusid Tänak ja Mõlder Mehhiko ralli finišipoodiumile ujumismaskidega.
Eestlaste kuulsaim nali - eelmise aasta äpardusele viidates saabusid Tänak ja Mõlder Mehhiko ralli finišipoodiumile ujumismaskidega. Foto: Facebook / Ott Tänak Fanpage

Ajakirjanik Dallas Dogger kirjutab veebiküljel RallySport, et võrreldes pallimängudega saab autoralli rahvusvahelises meedias vähe kõlapinda. Seejärel juhib ta tähelepanu Mehhikos Ott Tänakuga juhtunud õnnetusele ning lisab, et tema arvamuse kohaselt oleks pidanud see vahejuhtum tõmbama rallile suuremat tähelepanu.

«Lihtsalt sõitmine ei tõmba tähelepanu. Kui Ott Tänak sõitis Mehhikos veekogusse, siis ma arvasin, et see uudis lööb meedias laineid. Tegemist oli viimaste aastate ühe suurimat kõlapinda saanud väljasõiduga ja seega eeldasin, et see saab suuremat tähelepanu,» kirjutab Dogger. «Siiski nii ei juhtunud.»

«Meie ala juures huvitavad inimesi väljasõidud. Kui auto sõidab pealtvaatajatele otsa, siis kajastatakse seda igal pool,» lisas alates 1982. aastast autorallit kajastav ajakirjanik, et õnnetuste järel saab nende ala tähelepanu, kuid asja vaibudes kaob ka suuremate masside huvi.

Ott Tänak ja Raigo Mõlder pääsesid uppuvast autost kiiresti välja. Foto:
Ott Tänak ja Raigo Mõlder pääsesid uppuvast autost kiiresti välja. Foto: Foto: SCANPIX
Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi Ford kerkib järve põhjast taas maismaale. Foto:
Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi Ford kerkib järve põhjast taas maismaale. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles