Megapalga tagasi lükanud jalgpallitalent: ma ei ole ahne 20-aastane

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling.
Raheem Sterling. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna 20-aastase tähtmängija Raheem Sterlingu lepingukõnelused meeskonnaga ei ole seni kuhugi viinud.

Sterlingul on klubiga kehtiv leping veel kaheks aastaks ning seal on tema nädalapalgaks 45 000 eurot. Praegu on Sterlingule pakutud 130 000 euro suuruse nädalapalgaga uut lepingut, kuid selle on Sterling tagasi lükanud.

«Ma ei taha, et mind peetakse rahaahneks 20-aastaseks. Ma tahan olla noormees, kes armastab jalgpalli mängida. Asi ei ole rahas ning ei ole kunagi olnud,» rääkis ta BBC Spordile. «Minu jaoks on oluline rääkida tiitlitest. Mind ei huvita suur hulk autosid või uhke maja. Tahan lihtsalt olla võimalikult hea.»

Sportsmail kirjutas hiljuti, et Sterling kavatseb suvel tagasi lükata ka Liverpooli 240 000 euro suuruse nädalapalgaga pakkumise, kuna ta ei soovi mängida formatsioonis 3-4-3 äärel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles