Ferrari juht: tekstisõnum Schumacheri kodust tõi mulle pisara silma

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene.
Maurizio Arrivabene. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 võistkonna juht Maurizio Arrivabene avaldas väljaandele Sport Bild, et proovis pärast Malaisia etapil saadud võitu tundeid vaos hoida, kuid ei suutnud.

«Üritasin emotsioone kontrollida, aga üks tekstisõnum võttis ikka pisara silmast välja,» kirjeldas Arrivabene. Sõnumi saatis Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm, kes vaatas etappi Schumacheride kodus koos seitsmekordse maailmameistri abikaasa Corinnaga.

Schumacher oli Malaisias võidutsenud Sebastian Vetteli iidol ning mehed sõbrunesid, kui Vettel samuti vormel-1 sarja jõudis. Arrivabene sõnul on kahel sakslasel väga palju ühist. «Kui sellest esimest korda aru sain, muutis see mind väga emotsionaalseks. Nad on iseloomult üsnagi erinevad, aga kui Sebastian tööle asub, meenutab ta mulle vägagi Michaeli. Neil on sama töökultuur ja nad mõlemad on toonud Ferrarisse täiuslikkuse poole püüdlemise,» sõnas Arrivabene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles