Video: kohtunik saatis oma fännidele keskmist sõrme näidanud mängija platsilt minema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabricio (paremal).
Fabricio (paremal). Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpalliliigas sattus tuliste sündmuste keskmesse Internacionali kaitsja Fabricio dos Santos Silva.

Liigamängus Ypiranga vastu ei olnud Internacionali fännid Fabricio mänguga rahul ning vilistasid mehe välja. Teise poolaja keskel läks Fabriciol kops lõplikult üle maksa, ta peatas keset triblingut oma fännide tribüüni ees palli ja näitas publikule demonstratiivselt mõlema käe keskmist sõrme. Kohtunik kostitas seepeale Fabriciot punase kaardiga ja käskis tal platsilt lahkuda, mispeale kaitsja rebis särgi seljast, viskas selle maha ja karjus: «Ma lahkun, ma lahkun!»

Fabricio tegu ei jäänud märkamata ka Internacionali presidendil Vitorio Pifferil, kes teatas, et «Interi püha särgi» mahaviskamise eest on Fabriciot kindlasti karm karistus. Esialgu määras klubi kaitsjale mängukeelu, kõik ülejäänud mängijad lahkusid aga mängu lõppedes staadionilt intervjuusid andmata.

Internacional võitis Yiparangat 1:0 ja tõusis Gaucho osariigi meistrivõistlustel liigatabelis liidriks, teisel kohal olevat Gremiot edestatakse kahe punktiga.


Fabrício se descontrola, discute com torcida do...
by LANCETV
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles