Täiseduga jätkav Flora alistas lisaminutitel Narva Transi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas FC Flora võõrsil 1:0 Narva Transi. Mängu ainsa värava lõi teisel lisaminutil Sakari Tukiainen. Nõmme Kalju sai 3:2 jagu Sillamäe Kalevist, Viljandi Tulevik alistas 5:2 Pärnu Linnameeskonna ja Tallinna Infonet mängis 2:2 viiki Tartu Tammekaga.

Postimees tõi Transi ja Flora kohtumise otsepildis vaatajani, mäng on järelvaadatav.

Enne mängu:

Narva publikut ootab tõeline põnevusmatš, sest kohalikule Transile tuleb pealinnast külla FC Flora. Transi mängukalender on olnud seni üsna keeruline, kuid Levadialt ja Infonetilt saadud viigipunktid ning Pärnu vastu avavoorus võetud kindel võit annavad piirilinna esindusmeeskonnale tabelisse viis punkti ja neljanda koha.

Kahe rea võrra kõrgemal on FC Flora, kes on seni võitnud kõik kolm mängu väravate vahega 6:0. Viimati alistati 1:0 mullune hõbedameeskond Sillamäe Kalev. Seega on Flora ainus meeskond, kes veel enda väravasse ühtki palli lasknud pole.

Transi peatreener Aleksei Jagudin: «Mäng Flora vastu on kriitiliselt tähtis meie meeskonna jaoks. On näha, et Flora on heas hoos, kuid ka meie pole mingi peksukott. Seega anname endast 100% ning üritame võidu peale mängida!»

Transi ründaja Vitalijs Zils: «Ründajate ülesanne on lihtne – meilt oodatakse väravaid. Seega peame lööma! Kaitsjatelt ootan külmaverelist mängu ja usun meie võitu!»

Flora peatreener Norbert Hurt: «Narva on teinud arengus sammu edasi. Jagudin on saanud pikemat aega meeskonnaga tööd teha ja on selgelt näha, et nad tegutsevad ühtselt. Meie oleme liikunud heas suunas ja Sillamäe mänguks oleme hakanud koormustest välja tulema. Vahepeal oli küll koondisepaus, aga suures osas liigub meeskond nii nagu peab.»

Poolkaitsja Zakaria Beglarišvili: «Sel aastal on Narval hea meeskond, nad on tugevamad kui eelmisel hooajal. Meie kaitse on tänavu olnud korras ja meeskond on valmis. Eesmärgiks pole ainult võita või vältida kaotust, vaid mängu jooksul üksteist maksimaalselt aidata ja läbi selle tulemuseni jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles