Ametlik: Reintam Tšehhis, debüüt võib tulla pühapäeval

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Reintam pääses tagasi koondisse.
Mikk Reintam pääses tagasi koondisse. Foto: SCANPIX

Märtsi keskpaigust Tšehhi esiliigas palliva MFK Frydek-Mistekiga seostatud jalgpallur Mikk Reintam on nüüd meeskonnaga ametlikult liitunud ning mehe enda sõnul võib seni paberimajanduse tõttu viibinud debüüti oodata juba sel pühapäeval.

Kuna Tšehhi teisel liigaastmel 16 meeskonna konkurentsis 11. kohta hoidev Frydek-Mistek jäi märtsi alguses alanud kevadringiks ilma senisest põhikeskkaitsjast, tekkiski võimalus 11-kordsel Eesti internatsionaalil Mikk Reintamil, kes praeguseks meeskonnaga juba ka mõned nädalad koos on treeninud, vahendab Soccernet.ee.

«Võib öelda, et olen meeskonna ametlik liige jah. Viibin Tšehhis ja olen meeskonnaga juba ka paar nädalat treeninud. Debüüt on seni paberimajanduse taha jäänud, aga loodetavasti selleks nädalavahetuseks saavad asjad korda ning võib mind juba meeskonna koosseisu lisada (pühapäeval kohtub Frydek-Mistek Kaarel Kiidroni ja Siim Tenno endise leivaisa Viktoria Žižkoviga - R.R.),» rääkis mullu Nõmme Kaljut esindanud Reintam Soccernet.ee-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles