Video: metsistunud Mait Patrail naasis vigastuspausilt ja tõi koduklubile viigi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (keskel).
Mait Patrail (keskel). Foto: TSV Hannover-Burgdorfi Facebooki leht.

Septembris õlalõikusel käinud Eesti käsipallikoondise liider Mait Patrail tegi Saksamaa Bundesligas eduka tagasituleku, kui aitas neljapäeval koduklubi Hannover-Burgdorfi 26:26 viigini Gummersbachi vastu.

Kolm väravat visanud Patraili viimane tabamus sündis 2.15 enne lõppu ja rohkem väravaid kumbki meeskond ei visanud. 30. vooru järel hoiab Hannover-Burgdorf turniiritabelis kümnendat positsiooni.

Patrail ütles klubi kodulehe vahendusel, et platsil oli tore tagasi olla. "Päris lõbus oli taas meeskonda aidata. Ma tundsin ennast hästi ja valu polnud. Viimasel kahel minutil olime siusliselt kogu aeg kaitses ja seega polnud võimalust mängu võita," rääkis ta.

Nagu pildilt ja videolt näha, ehib Patraili endiselt võimas karvkate. Nimelt pole ta septembrist alates ajanud juukseid ega habet. Näis, kas olukord muutub, sest veebruaris lubas ta Saksamaa ajalehele Bild, et kui vigastuspaus läbi saab, «teeb ta end korda».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles