Video: eestlastel oli Belgias ärev päev

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise ratturid Belgias.
Eesti koondise ratturid Belgias. Foto: Sander Maasing

Belgias jätkuval mitmepäevasõidul Triptyque des Monts et Chateaux´ teisel etapil eestlastel õnne ei olnud ning nii tuli üldarvestuses headest kohtadest suu puhtaks pühkida.

Sõit algas kohe ärevalt ning esimestel kilomeetritel pidid probleemidega silmitsi seisma kõik Eesti koondise ratturid - kukkumised, rehvipurunemised ja tehnilised rikked. Eesti koondises sõidavad Mihkel Räim, Aksel Nõmmela, Josten Vaidem, Timmo Jeret, Martin Laas, Norman Vahtra, Endrik Punsto.

Probleemide tagajärjel ei õnnestunud meie ratturitel olla oluliste sündmuste juures ning etapil kogunes kaotust esimestele väga palju. Velotuuri üldarvestuses eestlastel seega enam kõrgeid lootusi ei ole ning üle jääb etappidelt hea tulemuse jahtimine.

Velotuuri domineerivad endiselt Prantsuse amatöörratturid, kes eilsele kaksikvõidule teenisid täna etapivõidu näol lisa. Kiireim oli uhkes üksinduses lõpetanud Lilian Calmejane (Vendée U), kes tõusis ka velotuuri liidriks.

Eestlased lõpetasid täna peagrupis, mis kaotas võitjale enam kui veerand tundi ning kohad oli kõigil teises sajas.

Mitmepäevasõit lõpeb esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles