Rakvere tuli raskest seisust välja ja sai napi võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Scapix

Olles kaotanud avageimi 22:25 ja teise 23:25, jäi Rakvere Võrkpalliklubi ka kolmandas kohe nelja-viiepunktilisse kaotusseisu ja tundus, et Eesti meistrivõistluste viienda koha duellis kipub Järvamaa Võrkpalliklubi vägisi oma paremust maksma panema, sest eelnevatest mängudest oli neil Danpower/Võru Võrkpalliklubi vastu kaks 3:0 võitu, Rakverel aga 3:0 ja 3:1 võidud. Seega oleks eilne 3:0 võit Järvamaale, olenemata täna Paides toimuva kohtumise seisust, Eesti meistrivõistlustel viienda koha taganud.

Rakvere oli kolmandas geimis pärast Reidel Alfonso Gonzalez Toirani rünnakuviga taga 19:22, ent siis tehti viiepunktiline spurt, kus kolm punkti nopiti blokiga. Siiski polnud sellega veel geim otsustatud, kuna Järvamaa tuli järele ja Rakvere suutis oma paremuse maksma panna alles seisul 27:25, vahendas volley.ee.

Neljanda geimi võitis kodumeeskond kindlalt 25:11, viiendas sattus Lääne-Virumaa klubi aga taas raskesse seisu, olles taga 11:13. Järgnes aga kaks Järvamaa rünnakueksimust ja Rakvere poolel lõi kaks tõstet punktiks Rauno Tamme ja nii saigi Rakvere 3:2 (-22, -23, 25, 11, 13) võidu.

Kohtumise parimana tõi Toiran 25 punkti, Tamme lisas võitjatele 15. Järvamaa poolel oli 22 punktiga parim Siim Põlluäär, Kristjan Õuekallas lisas 20. Vastuvõtul oli Rakvere parem 63-50 ja blokis koguni 15-3. 

Eesti meistrivõistluste viienda ja kuuenda koha saatus selgub seega täna kell 17:00 Paides E-Piima spordihoones algavas kohtumises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles