Vägevad võidud, mis sünnitavad uusi võite

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Riia VEF
Kalev/Cramo - Riia VEF Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond on tänavuse Ühisliiga hooajaga võtnud omaks võitjate mentaliteedi – olgugi olukord keeruline ja mängus väga palju, kalevlased on tõestanud, et suudavad ka pinge all olles võita.

«Võidud ja kaotused tekitavad alati teatud emotsioone – kui meeskond suudab mitmel korra punkt-punkti-heitlustest võitjana välja tulla, tekitab see mängijates enesekindluse,» leidis Kalevi peatreener Alar Varrak. «Oleme elanud läbi väga keerulisi hetki – sisuliselt kuuajalise vahega lahkusid meeskonnast kaks suuremat korvikütti, kuid meeskond tervikuna on suutnud oma mängu säilitada.»

Laupäeval leidis Varraku teooria võitudest, mis viivad uute võitudeni, taas kinnitust – Kalev jäi võõrsil üliolulises kohtumises Riia VEFi vastu avapoolajal kaotusseisu, kuid suutis teisel poolajal mängu tasakaalustada ning lõpuminutite kindla tegutsemise abil võita 95:89. Sellega astuti taas pikk-pikk samm Ühisliiga play-off’i koha suunas. Kindel ei ole veel siiski midagi.

Mäletatavasti veeretas saatus ka enne laupäevast mängu Kalevi teele piraka kivi – lühikese ajaga meeskonnas üheks rünnakute liidriks tõusnud Oleksi Petšerov ei saa vigastuse tõttu põhiturniiri viimastes kohtumistes meeskonda aidata. Probleemi polnud, laupäeval võtsid teised mehed tema rolli edukalt üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles