Flora sai magusa, Kalju valusa võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora mängijad.
FC Flora mängijad. Foto: Erik Prozes

JALGPALL. Eesti jalgpalliliiga viiendas voorus said liidrid Flora ja Nõmme Kalju mõlemad raske võidu. Valusamaks kujunes tulemus võidust hoolimata Kaljule, kes sai küll Sillamäel 3:2 jagu sealsest Kalevist, kuid jäi ilma valusalt põlvele kukkunud ründajast Vladimir Voskoboinikovist. Kalju peatreeneri Sergei Terehhovi hinnangul on Sillamäe vana kunstmuru liialt ohtlik, et seal meistriliiga kohtumisi pidada.

«Voskoboinikovi seis selgub täpsemalt teisipäeval, kui koondise arst ta üle vaatab,» sõnas Terehhov eile. «Olen aga endiselt seisukohal, et selle mängu oleks võinud pidada Hiiul ning mängida Sillamäel suvel, kui sealne murustaadion seda võimaldab,» viitas ta võimalusele omavaheliste kohtumiste järjekord ära vahetada. «See oleks parem nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele, nemadki tahavad ju platsil näha parimat koosseisu,» lausus Terehhov. «Aga Sillamäe mängustiil ja treener väärivad kiidusõnu, meil oli ka õnne, et kolm punkti kätte saime. Mänguliselt pole ma veel sugugi meeskonna juures kõigega rahul, Sillamäe vastu ei olnud esimene poolaeg üldse hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles