Video ja fotod: Defoe supervärav tõi Sunderlandile viienda järjestikuse derbivõidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa ühe vihasema jalgpallivastasseisu Kirde-Inglismaa klubide Sunderlandi ja Newcastle'i vahel võitis juba viiendat korda järjest Sunderland, alistades tänu Jermain Defoe iluväravale Newcastle'i kodustaadionil 1:0.

Mängu ainus tabamus sündis avapoolaja lisaminutil. Sunderland võitis seega teist aastat järjest Newcastle'i vastu mõlemad liigamängud, sest tänu Adam Johnsoni 90. minuti tabamusele oldi paremad ka 21. detsembril Newcastle'i kodustaadionil peetud kohtumises. Newcastle'i viimane võit omavahelistes mängudes jääb 2011. aastasse, pärast seda on Sunderland võitnud viis mängu ja kaks kohtumist on lõppenud viigiga.

Liigatabelis kergitas võit Sunderlandi 15. kohale, väljalangemistsoonist lahutab neid nüüd kolm punkti. Newcastle on kogunud kuus punkti rohkem ja on 13. tabelireal. Tänases teises mängus tegid Burnley ja Tottenham 0:0 viigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles