Aasta tõrje? «Uinuv kaunitar» ei lasknud karistusviset väravasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selell fotol on Patrik Bartosak (vasakul) igati ärkvel.
Selell fotol on Patrik Bartosak (vasakul) igati ärkvel. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas AHL peetud Manchester Monarchsi ja Hartfordi kohtumises aset leidnu kandideerib tõenäoliselt aasta kõige koomilisema tõrje tiitlile.

Nimelt lõppes mäng karistusvisetega ja Hartfordi poolel läks seda sooritama Joey Crabb. Monarchsi väravas seisnud tšehh Patrik Bartosak ei pannud aga kohtuniku vilet tähele ning seisis liikumatult postide vahel, pea maas, mõeldes rahulikult omi mõtteid. Crabbi märkas «uinuv kaunitar» Bartosak alles siis, kui vastane oli litri vastu tema kaitsmeid visanud...

Crabb sattus sestap üpris piinlikku olukorda, kuna ei suutnud üle mängida väravavahti, kes isegi ei üritanud litrit tõrjuda. Tema õnneks Hartford vähemalt võitis kohtumise karistusvisete järel 3:2, sest Monarchsi kolmest viskajast ei saanud ükski litrit väravasse, Hartfordi poolel oli aga täpne Danny Kristo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles