Mercedes kutsus Ferrari võidu järel kokku erakorralise ümarlaua

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (keskel) oma esikoha üle rõõmustamas.
Sebastian Vettel (keskel) oma esikoha üle rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Mercedese vorme-1 meeskond on pärast Malaisia etappi hakanud veelgi usinamalt tööd rügama. Kuigi ka Sepangi ringrajal tõusid kaks nende vormelit poodiumile, tekitas Ferrari ja Sebastian Vetteli võit Saksamaa meeskonnas paraja šoki.

Bild am Sonntag kirjutab, et möödunud nädala neljapäeval kutsuti Mercedese Brackley tehasesse nõupidamisele mõlemad meeskonna piloodid. Senine praktika on näinud ette, et Lewis Hamilton ja Nico Rosberg koos tehases ei käi – tavaliselt külastatakse Brackley'd koguni erinevatel päevadel. Seekord võeti tarvitusele aga erimeetmed, et Ferrari võidule võimalikult kiiresti ja edukalt reageerida.

«Seekord olid nad mõlemad siin,» tunnistas meeskonna juhtide hulka kuuluv Niki Lauda. «Analüüsisime suure rühmaga Malaisias toimunut ning oleme nüüd Hiina etapiks valmis. Peame Ferrari ja Vetteli vastu võitlema üheskoos.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles