Mercedes tõstab Ferrari võitmiseks panuseid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Nico Rosberg Mercedesega ja Kimi Räikkönen Ferrariga.
Vasakult: Nico Rosberg Mercedesega ja Kimi Räikkönen Ferrariga. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel hooaja kolmas etapp ning eelmisel GP-l teise ja kolmanda kohaga leppima pidanud Mercedese meeskond tahab seekord esikoha tagasi napsata.

Möödunud hooaega ja ka käesoleva hooaja esimest etappi valitsenud Mercedese tiim sai Malaisia GP-l väikese pettumuse osaliseks, kui nende sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg pidid leppima teise ja kolmanda kohaga, poodiumi kõrgeimale kohale kerkis aga Ferrari rooli keerav Sebastian Vettel.

Mercedese tiimi tehniline juht Paddy Lowe teatas, et Malaisias olid nende tiimi kaotuse põhjuseks rehviprobleemid. «Erakordselt kõrged temperatuurid - isegi Malaisia kohta - panustasid sellesse, aga samas on oluline, et meeskonnal oleks auto, mis suudab hästi sõita kõikidel radadel ja kõikides tingimustes, seega meil on selles vallas veel tööd teha,» selgitas Lowe.

Sel nädalavahetusel jõuab vormelikarussell aga Hiinasse ning väidetavalt on Mercedes tõstnud panuseid ja nii kavatsetakse välja tulla uute aerodünaamiliste lahendustega, et Ferrarit võita. «Nüüdseks on selgemast selgem, et meistritiitli nimel käib tihe rebimine, seega kavatseme anda endast kõik, et meie esitused vastaksid sellele eesmärgile,» teatas Lowe.

Sõitjate üldarvestust juhib 43 punktiga Hamilton, Vettel püsib tema selja taga 40 punktiga teisel kohal, Rosberg on 33 silmaga kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles