Pariisi meeskonna ründeässast huvitatud Arsenal sai häid uudiseid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani.
Edinson Cavani. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mängivale Arsenali meeskonnale saabus nädalavahetusel häid uudiseid Prantsusmaalt. Nimelt on viimastel kuudel rohkelt spekuleeritud, et Arsenal tahab osta oma ridadesse Pariisi Saint-Germaini ründeässa Edinson Cavanit ning nüüd on selge, et üleminek võib tõesti toimuda, sest Cavani läks eile tülli oma praeguse tiimi peatreeneriga.

PSG mängis eile võõrsil Marseille meeskonnaga ja teenis 3:2 võidu. Cavani alustas küll Pariisi tiimi algkoosseisus, kuid meeskonna peatreener Laurent Blanc vahetas Uruguay koondislase välja 59. minutil ning Twitteris avaldatud videost on näha, et Cavani polnud selle otsusega üldsegi rahul.

Nii ongi hakanud veel jõulisemalt levima spekulatsioonid, et väidetavalt Cavanist huvitatud Arsenal võib tõesti Uruguay mehe uuest hooajast enda ridadesse saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles