Video: pallipoissi ehmatanud maailma esireket esitas vabanduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Miamis toimunud meeste ATP tenniseturniiri võitis maailma esireket Novak Djokovic, kes suutis finaalmatši ajal ehmatada üht pallipoissi.

Maailma esireket kohtus finaalis Andy Murrayga ja võitis esimese seti 7:6(3), kuid kaotas teise 4:6. See ajas serblase endast välja ja väikesele puhkepausile minnes saatis Djokovic mõned vihased hõiked oma treeneri Boris Beckeri suunas. Et aga Djokovici ja Beckeri vahele jäi ka üks pallipoiss, kes esireketile käerätikut pakkus, jäi mulje, justkui oleks serblane karjunud just tema peale.

Nüüdseks on Djokovic juhtunu pärast vabandust palunud. «Nägin kordust ja õnnetuseks jäi pallipoiss täpselt sinna keskele ning tunnen tõesti suurt kahetsust, et ta oli seal. Mul ei olnud ühtegi kavatsust talle liiga teha või teda mingil moel hirmutada ning loodan siiralt, et ta andestab mulle,» seisis maailma esireketi vabanduses.

Beckeri poole suunatud karjumisest paistis siiski olevat abi, sest kolmanda seti võitis Djokovic kindlalt 6:0 ning tuli Miami turniiril viiendat korda võitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles