Karol Mets alustas hooaega põhikoosseisus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets.
Karol Mets. Foto: Erakogu

Eesti jalgpallur Karol Mets kuulus Stavangeri Vikingu hooaja avamängus algrivistusse, ent lepiti 0:1 kaotusega Mjöndalenile.

Kahe hooaja vahel Tallinna Florast Stavangeri Vikingusse ostetud Mets debüteeris Norra kõrgliigas keskkaitsjana, kuid ei suutnud meeskonda kaotusest päästa, vahendas Soccernet.ee.

Möödunud sajandil Norra jalgpallieliiti kuulunud, kuid 23-aastase pausi järel oma esimese kõrgliigamängu pidanud Mjöndalen alustas kohtumist innukalt, ent avapoolaja lõppu domineeris Viking. Poolajapausile mindi siiski väravateta viigiseisul.

Ka teist poolaega alustasid võõrustajad paremini ja kuigi Metsa hea tegutsemine aitas nii mõnelgi korral Vikingu puuri puhtana hoida, avas Mjöndalen 63. minutil siiski skoori. 90 minutit mänginud eestlase tööandja küll otsis viigiväravat lõpuvileni, kuid leida seda ei suudetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles