Punktirekordi teinud Rain Veideman valiti Ühisliiga mänguvooru parimaks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (valges).
Rain Veideman (valges). Foto: Mihkel Maripuu

Korvpalli Ühisliiga teatas, et lõppenud mänguvooru kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti Kalev/Cramo tagamees Rain Veideman.

23aastane Veideman aitas Kalev/Cramo laupäeval Riias 95:89 võiduni sealse VEF-i üle, kui viskas oma Ühisliiga karjääri parimad 27 punkti. Lisaks võttis ta maha kuus lauapalli ja andis ühe resultatiivse söödu. Efektiivsusnäitajaks märgiti talle 28.

Hiljuti pälvis tunnustust ka Veidemani partner tagaliinis Scott Machado, kes valiti Ühisliiga märtsikuu parimaks mängijaks.

Kalev/Cramo hoiab Ühisliigas 13 võidu ja 14 kaotusega 8. kohta, mis tagaks neile praeguse seisuga koha veerandfinaalis. Neljapäeval peetakse võõrsil tähtis kohtumine Minski Tsmokiga - kui Valgevene klubist üle ollakse ja 10 võidu ja 14 kaotuse peal olev Riia VEF ei suuda kõiki järelejäänud viite kohtumist võita, on kalevlaste koht play-offis kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles