UEFA määras Eesti kohtuniku noorte finaalturniirile

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Tairo Lutter

UEFA määras 6.–22. maini Bulgaarias peetavale U-17 noormeeste Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile ametisse Eesti abikohtuniku Sten Klaaseni ja kohtunike vaatleja Uno Tutki.

16 Euroopa tippu kuuluvat noortekoondist selgitavad Bulgaarias Euroopa meistri ning 6 koondist, mis kvalifitseeruvad U-17 MM-finaalturniirile Tšiilis.

EM-finaalturniiril tegutsevad kohtunike vaatlejatena lisaks Tutkile UEFA kohtunike komitee liikmed Marc Batta (Prantsusmaa) ja Jozef Marko (Slovakkia), samuti Stefan Ormandijev (Bulgaaria).

„Meil on väga hea meel, et Eestist kaks inimest finaalturniirile usaldati. Kohtunikele on see võistlus tõsine proovikivi ning kohtunike vaatlejatele koht, kus suunata peagi Euroopa tippsarjades tegutsema hakkavate kohtunike arengut,“ selgitas jalgpalliliidu peasekretär Anne Rei. „Erilist tähelepanu pööratakse kohtunike füüsilisele ettevalmistusele – kõik peavad kohapeal läbima vastavad lisatestid.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles