Prantsuse meedia jätkab Zlatani tümitamist: «Ta näib kaaluvat 150 kilo!»

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui Rootsi koondise ja Pariisi Saint-Germaini ründaja Zlatan Ibrahimovic nimetas Prantsusmaad «s****s riigiks», pole sealne meedia temasse kuigi hästi suhtunud. Viimati osales ta Marseille Olympique'i vastu küll kahe värava sepistamises, aga jättis ikkagi üsna kehva mulje.

«Ibra näib kaaluvat 150 kilo. PSG on ilma temata parem - siin pole juba mõnda aega mingit kahtlust. Tal ei tohiks klubis enam kohta olla ja hooaja lõpus saab see suureks probleemiks. Ta peaks olema staar, aga tema käitumine hävitab teised,» rääkis jalgpalliekspert Daniel Riolo raadiojaamale RMC.

Ibrahimoviciga polnud rahul ka kirjutav meedia. Suur spordileht L'Equipe andis talle mängus Marseille vastu vaid 4 punkti võimalikust 10-st. Vutisait Maxifoot lisas, et Zlatan tegeles platsil peamiselt ringi lonkimisega, kaotas palle ja ei omanud mängule mingit positiivset mõju.

Märtsi keskel pahandas Zlatan Prantsusmaa avalikkust sellega, kui ütles pärast kohalikus liigas saadud 2:3 kaotust Bordeaux'le mängijate tunnelisse siirdudes nii: «Olen juba 15 aastat jalgpalli mänginud, aga pole varem näinud nii mõttetut kohtunikku kui sellel s*tasel maal! See maa ei ole PSGd väärt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles