Kalev noppis möödaminnes kohustusliku võidu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalli play-offi avamäng Kalev/Cramo - TTÜ
Korvpalli play-offi avamäng Kalev/Cramo - TTÜ Foto: Tairo Lutter

Täna Valgevene pealinna Minskisse Ühisliiga ülitähtsale kohtumisele lendav Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas eile justkui möödaminnes koduse meistriliiga esimese veerandfinaalkohtumise TTÜga. Mõistagi ei tekkinud kalevlastel võitmisega vähimaidki raskusi – kõik sai selgeks juba esimesel veerandajal ning lõpuks kärises vahe juba suureks ning lõpuvile kõlades olid tablool numbrid 90:62.

Kalevi peatreener Alar Varrak oli varem mõista andnud, et kasutab koduses heitluses kõiki mängijaid. Tegelikult jättis ta aga Gregor Arbeti, Scott Machado ja Sten Olmre pingile.

«Langetasin otsuse koostöös füsioterapeut Priit Lehismetsaga, aga ma ei saanud seda varem välja ütelda, sest siis arvanuks mõned mehed, et neil on täiesti vaba päev,» selgitas Varrak. «Olmre polnud tegelikult nagunii veel valmis mängima. Arbet ja Machado oleksid aga vajadusel sekkunud.» Kalevlaste õnneks sellist vajadust ei tekkinud ning viimasel ajal suuri koormusi talunud mehed said veidikenegi puhata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles